דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 187 גרם למנה\יחידה (8-10 כוסות שמפניה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טרייפל קראמבל תפוחים, קצפת וקרמל
מעדן אישי ומתוק
  • קראמבל תפוחים:
  • 1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 יוצרים קראמבלס מהחמאה, קמח ואבקת הסוכר (קראמבלס זה בעצם בצק פריך פירורי).
  • 3 מערבבים את קוביות התפוחים עם הקראמבלס, מכניסים לתבנית בשכבה אחת ומעבירים להזהבה בתנור לכ- 20 דקות.
  • רוטב קרמל:
  • 1 לסיר עם ידית אחיזה מכניסים את הסוכר והמים ובעצם ממיסים את הסוכר על להבה בינונית.
  • 2 כאשר הסוכר נמס - מגבירים את הלהבה ובעזרת הידית בלבד (לא ישירות עם כף על מנת לא ליצור קריסטליזציה) מערבבים את הסוכר בתנועות סיבוביות עד לקבלת צבע ענברי (חום בהיר - 5-7 דקות).
  • 3 מוסיפים את החמאה והשמנת המתוקה (בזהירות כי הסירופ יבעבע) ומערבבים בעזרת מקצף.
  • 4 לפני הזילוף מעל הקצפת ממתינים מספר דקות אך שמים לב שהרוטב לא מסמיך על מנת שנוכל לקשט איתו.
  • קצפת:
  • 1 לקערת המיקסר עם מקצף מכניסים את השמנת המתוקה ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה, לאחר כמה שניות מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  • סידור והגשה:
  • 1 מסדרים בשכבה הראשונה את הקראמבלס תפוחים.
  • 2 בשכבה השנייה מזליפים את הקצפת.
  • 3 בשכבה השלישית מזלפים את רוטב הקרמל וכך ממשיכים עוד פעם אחת.
  • 4 בתיאבון חיוך

את המתכון מצאתי כמובן איך לא בפינטרסט שלי מהבלוג Bakers Royal. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 37.7% 3.8% 56.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב