תוספת תפוחי אדמה מקורית וטעימה
1. שוטפים את תפוחי האדמה הגמדיים ומשאירים אותם עם הקליפה. בתבנית יציקה (עם ציפוי טפלון/קרמי) מפזרים מעליהם מלח גס ומערבבים.
2. מערבבים בשמן הזית את התבלינים. יוצקים מעל תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את השמיר וטבעות הבצל ושוב מערבבים. יוצקים לתבנית כוס מים ומכסים בנייר כסף.
4. אופים בתנור בחום של 190 מעלות כשעה. חצי שעה ראשונה עם
נייר הכסף, לאחר מכן מוציאים מהתנור, מורידים את הנייר, מערבבים קלות
וממשיכים לאפות עוד כחצי שעה עד הזהבה.
5. בהצלחה ובתיאבון