דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (כ- 30 פרוסות חלה (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חלות רכות ואווריריות
חלות טעימות לשבת
  • 1 לערבב את המצרכים היבשים (קמח, משפר אפייה, שמרים, סוכר ומלח), לעשות גומה באמצע ולהוסיף את הביצים, שמן הזית והמים.
  • 2 להתחיל לערבב ביד ולהעביר למיקסר למהירות בינונית לעוד 8-10 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3 לכסות בניילון (מעליו מגבת) ולהתפיח שעה.
  • 4 לחלק את הבצק לשניים ולהתפיח בשנית 20 דקות.
  • 5 לשמן תבנית עגולה, ליצור 7 כדורים בגודל אגרוף גדול.
  • 6 להניח כדור אחד באמצע ומסביבו עוד שישה כדורים.
  • 7 את הבצק הנותר לחלק לשניים, לגלגל לרולדות ולהניח על תבניות אינגליש קייק משומנות.
  • 8 להתפיח שוב עוד כרבע שעה.
  • 9 למרוח את הלחמים בביצה טרופה ולפזר מעל קצח ומלח עבה.
  • 10 לחמם תנור מראש ל- 170 מעלות ולאפות עד להזהבה כ- 40-45 דקות.
  • 11 החלות מוכנות - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה 26 + 2 תבניות אינגליש קייק.

הכמות שיוצאת מהחומרים: חלה עגולה (תבנית עגולה מספר 26) + 2 חלות בתבניות אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 17.7% 12.2% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב