מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 268 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה עיקרית טבעונית טעימה
- 1 מחממים מעט שמן זית בסיר גדול, מוסיפים את הבצל והשום ומכסים.
- 2 לאחר כמה דקות מוסיפים את הסלרי והתרד לאידוי.
- 3 מוסיפים את שעועית המש ועלי הפטרוזיליה הקצוצים.
- 4 מתבלים לפי הטעם.
- 5 מהרגע שהוספנו את שעועית המש המונבטת, הכל יהיה מוכן תוך 10-15 דקות של בישול.
- 6 בסיר נפרד מחממים מים עם שמן ומעט מלח, מוסיפים את הפסטה לבישול של 11 דקות (לפי הוראות הבישול).
- 7 מסננים את הפסטה, מוסיפים לרוטב ומגישים מיד.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מעל חצי כפית שמרי בירה לכל מנת הגשה.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערך התזונתי לא כולל את שמרי הבירה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.1% |
7.4% |
14.6% |
68.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב