דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 798 גרם למנה\יחידה (כ- 3 מנות)

  • בצל - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (63 גרם)
    חתוך לקוביות קטנות
  • פטרוזיליה - 1/4 צרור - סה"כ (29 גרם)
    קצוצה
  • תפוח אדמה - יחידה בינונית (169 גרם)
    חתוך לקוביות קטנות
  • גרגירי חומוס - 250 גרם
    מושרים
  • כרוב - 125 גרם
    כוס כרוב לבן קצוץ
  • חוויאג` למרק - 1/2 כפית שטוחה
  • מלח - קורט
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - קורט
    לפי הטעם
  • קישוא - 4.5 יחידות בינוניות - סה"כ (981 גרם)
    4-5 יח` חתוכים לקוביות קטנות
  • דלורית - יחידה בינונית ללא קליפה (775 גרם)
    או חתיכת דלעת חתוכה לקוביות
  • מים - לפי הצורך

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק קישואים ודלורית
מרק טבעוני על בסיס קישואים ודלורית
  • 1 מוסיפים מים עד לסנטימטר מתחת לכל הירקות.
  • 2 מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.
  • 3 משאירים מכוסה עד להתרככות כל הירקות, כ- 40 דקות בישול.
  • 4 טוחנים הכל למרק קרמי.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להוסיף קרוטונים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.5% 2.7% 10.7% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב