דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות ראשונות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חסה ותותים
סלט חסה מרענן וטעים לאירוח
  • 1 לקרוע את החסה לקרעים בינוניים.
  • 2 לחתוך את התותים לאורכם לחצי.
  • 3 לשבור את הפקאנים לרבעים.
  • 4 להניח את החסה, התותים והחמוציות בקערה.
  • 5 לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב.
  • 6 כמגישים את הסלט למזוג את הרוטב ולערבב בעדינות.
  • 7 לסיום להוסיף את הפקאנים והבצל המטוגן.
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הבצל המטוגן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 37.4% 5.7% 51.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.73 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב