דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט חסה ותותים
סלט חסה ותותים
סלט חסה מרענן וטעים לאירוח

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות ראשונות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקרוע את החסה לקרעים בינוניים.
  • 2 לחתוך את התותים לאורכם לחצי.
  • 3 לשבור את הפקאנים לרבעים.
  • 4 להניח את החסה, התותים והחמוציות בקערה.
  • 5 לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב.
  • 6 כמגישים את הסלט למזוג את הרוטב ולערבב בעדינות.
  • 7 לסיום להוסיף את הפקאנים והבצל המטוגן.
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הבצל המטוגן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עדנה עטיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)465183
חלבונים (גרם)4.67 1.83
פחמימות (גרם)4216
מתוכן סוכרים (גרם)13.89 5.46
שומנים (גרם)30.49 11.99
מתוכם שומן רווי (גרם)5.08 2
נתרן (מ"ג)205.7480.87
סיבים תזונתיים (גרם)4.59 1.81
מים (גרם)150.4859.15
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)514.9202.4
ויטמין B (מ"ג)1.320.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.550.22
ויטמין B5 (מ"ג)0.240.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.160.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)170.2266.91
ויטמין C (מ"ג)53.1720.9
ויטמין E (מ"ג)0.270.11
ויטמין K (מק"ג)122.0747.98
סידן (מ"ג)53.5821.06
ברזל (מ"ג)1.410.55
מגנזיום (מ"ג)22.979.03
זרחן (מ"ג)51.620.28
אבץ (מ"ג)0.380.15
אשלגן (מ"ג)371145.83
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.160.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 37.4% 5.7% 51.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.73 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.