דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 31 גרם למנה\יחידה (24 עוגיות סנדוויץ` (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות קרמל סנדוויץ` עם ריבה
עוגיות מושלמות ליום האהבה
  • 1 מכינים את הקרמל: בסיר מחממים את החמאה עם הסוכר על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה ומתחילים לערבב. מערבבים עד שכל הסוכר נמס ומתקבלת תערובת חלקה בצבע חום. מחממים את החלב (אפשר להרתיח) ומוסיפים בהדרגה לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד. מכבים את האש, ממשיכים לערבב עד שמתקבל נוזל חלק וסמיך, ומקררים.
  • 2 מכינים את הבצק: מנפים לקערת מעבד המזון את הקמח, מוסיפים את אבקת הסוכר, קוביות החמאה, החלמון והקרמל. מערבבים את מרכיבי הבצק לתערובת פירורית רטובה. אם היא לא מתקבצת לכדי בצק, מוסיפים בהדרגה קצת חלבון (כף-כף), וממשיכים לערבב עד שמתקבל בצק שלא נדבק לדפנות קערת המעבד.
  • 3 מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים קלות כדי לאחדו לגוש. אם הבצק נדבק, מוסיפים עוד קצת קמח. מרדדים לעובי של 3-4 מ"מ. קורצים עוגיות עגולות, בחצי מהם יוצרים חור בצורת לב.
  • 4 מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 6-10 דקות, תלוי בתנור. העוגיות מוכנות ברגע שהן מתחילות להזהיב. מוציאים ומקררים על הרשת.
  • 5 מרכיבים סנדוויצ`ים: מסדרים יחד את כל החלקים העליונים עם הלב וזורים עליהם אבקת סוכר (לפי הטעם). מורחים על החלק התחתון השלם בין חצי כפית לכפית מהריבה, ומכסים בחלק העליון עם הלב. אוכלים מיד או שומרים בקופסה אטומה.
  • 6 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 לי יצאו בדיוק 24 עוגיות סנדוויץ`.
  • 2 אפשר לאכול את העוגיות כמו שהן, בלי להפוך אותן לסנדוויץ` ריבה.
  • 3 כשמכינים את הקרמל מאוד חשוב להשתמש בחלב חם או אפילו רותח ולהוסיף אותו בהדרגה תוך ערבוב.
  • 4 כשמכינים את הבצק, אל תוסיפו מיד את כל החלבון. תוסיפו כף-כף רק עד שמתקבל בצק שלא נדבק לדפנות קערת המעבד או לידיים.
  • 5 אפשר להכין את הבצק ללא מעבד מזון, ידנית.
  • 6 אם הבצק דביק מדי - אפשר לפני הרידוד לקרר אותו במקרר או במקפיא, או להוסיף עוד קצת קמח.
  • 7 אפשר להחליף ריבה בכל ממרח אחר שאוהבים. אם אתם בקטע גותי של לבבות שחורים, תשתמשו בנוטלה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20.8% 5.7% 73.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב