דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (כ- 10 עוגות סופלה אישיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סופלה שוקולד חם עם ליקר קינמון
סופלה טעים ופשוט להכנה
  • 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 להמיס את השוקולד המריר והחמאה בסיר על אש בינונית עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 3 לכבות את האש ולהוסיף את הביצים, החלמונים, הסוכר, הקמח וליקר הקינמון, ולערבב מעט.
  • 4 לצקת את התערובת לתבניות מאפינס משומנות מעט בתרסיס שמן, ולהכניס לתנור ל- 10-14 דקות.
  • 5 להוציא מהתנור ולפזר מעט אבקת סוכר.
  • 6 זהירות - לא להתנפל חיוך

ציוד נדרש: תבניות מאפינס.

הערך התזונתי לא כולל את ליקר הקינמון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 45.8% 9.1% 45.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.85 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב