דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

33 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (30-35 עוגיות קצף)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות קצף נימוחות
עוגיות קצף מתוקות
  • 1 בקערת ערבול יש להקציף עם וו גיטרה סוכר וחמאה עד קבלת קרם (כ- 2-3 דקות ערבול). להוסיף את יתר המצרכים ולבסוף את הקמח. ללוש עד קבלת בצק רך ועדין.
  • 2 להכניס למקרר עד הכנת המילוי.
  • 3 להקציף חלבונים עד קבלת קצף יציב. להוסיף בהדרגה את הסוכר.
  • 4 להקציף כ- 2 דקות. להוסיף את הפודינג ולהמשיך להקציף כ- 2 דקות נוספות.
  • 5 הרכבה: מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. מרדדים כל חלק על משטח מקומח, מורחים 1/4 מהמלית על כל העלה המרודד, מגלגלים לגליל וחותכים לכ- 10-12 עוגיות.
  • 6 מניחים על גבי תבנית עם נייר אפייה עם מרווחים ביניהם (כמו בתמונה) ואופים עד הזהבה קלה כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 7 מעבירים באיטיות לרשת צינון ובוזקים מעל אבקת סוכר בנדיבות (לפחות כשתי כפות לכיסוי דק).
  • 8 כך עושים כמובן עם יתר חלקי הבצק. אני אוהבת לחתוך בצורה אובלית כמו בתמונה. מבטיחה עוגיות מושלמות, נימוחות וממכרות!
  • 9 בתיאבון חיוך

לפרווה ממירים את החמאה למחמאה ואת השמנת המתוקה לריץ? פרווה או כוס מיץ תפוזים אחת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.6% 7.2% 69.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב