דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 169 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טראפלס שוקולד לבן מקורי ומיוחד
שילוב של שוקולד לבן עם קוקוס ובננה, צילום: יח"צ
  • 1 יש להביא לרתיחה עדינה את השמנת והסוכר. להסיר מהבישול.
  • 2 להוסיף את השוקולד הלבן המגורר פנימה. לערבב היטב ולצנן.
  • 3 ליצור טראפלס בצורת פטרייה ולטבול היטב בקוקוס.
  • 4 לרסק במעבד את היוגורט עם הבננות (אפשר לחזק צבע עם צבע מאכל צהוב טבעי מסוג אנאטו).
  • 5 לצקת על הצלחת את היוגורט, להניח את הפטרייה, לקשט בעלי מנטה ולהגיש עם כפית.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 31.3% 7.3% 56.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב