דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 567 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל ירקות קל ופשוט להכנה
תוספת ירקות מבושלים לארוחה
  • 1 בסיר גדול מטגנים עם שמן הזית את הבצל הקצוץ עד שהוא מתחיל להזהיב.
  • 2 קולפים את הגזר, שוטפים, מגררים ומוסיפים לסיר.
  • 3 קולפים, שוטפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר. מוסיפים כחצי כוס מים ובוחשים.
  • 4 מוסיפים את העגבניות המגוררות והתבלינים, ומבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך תפוחי האדמה, כחצי שעה תוך בחישה מפעם לפעם.
  • 5 מוסיפים את הירקות הקפואים (ניתן בשלב זה להוסיף עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים), מביאים לרתיחה על להבה גבוהה, מנמיכים ומבשלים עד לריכוך הירקות, כ- 10 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 5.9% 9% 77.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב