תוספת ירקות מבושלים לארוחה
1. בסיר גדול מטגנים עם שמן הזית את הבצל הקצוץ עד שהוא מתחיל להזהיב.
2. קולפים את הגזר, שוטפים, מגררים ומוסיפים לסיר.
3. קולפים, שוטפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר. מוסיפים כחצי כוס מים ובוחשים.
4. מוסיפים את העגבניות המגוררות והתבלינים, ומבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך תפוחי האדמה, כחצי שעה תוך בחישה מפעם לפעם.
5. מוסיפים את הירקות הקפואים (ניתן בשלב זה להוסיף עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים), מביאים לרתיחה על להבה גבוהה, מנמיכים ומבשלים עד לריכוך הירקות, כ- 10 דקות.
6. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.