דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (כ- 50 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות כריכונים במילוי ריבה ובמילוי שוקולד
עוגיות ביתיות במגוון מילויים
  • 1 לערבב היטב את הסוכר עם החמאה ותמצית הוניל, להוסיף את הביצה ושוב לערבב היטב היטב.
  • 2 להוסיף את הקמח ולא לערבב יותר מדי - להרגיש שהקמח נטמע בתוך התערובת ודיי.
  • 3 להכניס את הבצק הפריך למקרר לכחצי שעה, לרדד, לקרוץ צורות כשחצי מהצורות עם חור באמצע וחצי בלי חור באמצע. למי שאין קורצנים מתאימים יכול להשתמש בכוס או פחית שימורים קטנה.
  • 4 לאפות בחום בינוני 180 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות, כ- 30-40 דקות (תלוי בתנור).
  • 5 לשים על כל עוגייה שלמה ללא חור מעט ריבה או שוקולד ולכסות בחלק השני של העוגייה עם החור.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 26.4% 7.4% 66.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב