דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חצילים מטוגנים על מחבת פסים
חצילים שמתאימים לשבת בבוקר לסביח
  • 1 מניחים את החצילים במסננת. בוזקים מעט מלח ומשאירים כך לשעה.
  • 2 שמים בקערה קטנה את שמן הזית, השום והפטרוזיליה היבשה, ומערבבים.
  • 3 מברישים את פרוסות החציל משני הצדדים ומניחים על מחבת פסים שחומם מראש.
  • 4 מטגנים משני הצדדים עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  • 5 מפזרים את הפטרוזיליה הטרייה על החצילים לפני ההגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם טחינה.

זמן ההכנה כולל את זמן שהיית החצילים במסננת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.7% 38.3% 5.3% 43.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (1.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב