דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 221 גרם למנה\יחידה (כ- 20 קציצות, תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גונדי טבעוני
גונדי פרסי לטבעוניים
  • 1 חותכים את הטופו לקוביות וטוחנים אותן במעבד מזון.
  • 2 מוסיפים את השמן עד לקבלת עיסה רכה וחלקה.
  • 3 מעבירים לקערה ומוסיפים את קמח החומוס (ניתן להכין בבית מטחינת גרגירי חומוס קלוי במטחנת קפה), הבצלים והתבלינים. לשים היטב לקבלת תערובת אחידה, ניתן להוסיף מעט שמן קנולה, לטעום ולתקן טעמים לפי הצורך.
  • 4 יוצרים קציצות קטנות ועגולות (כמו כדורי טניס קטנים).
  • 5 להכנת המרק מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהופך לשקוף.
  • 6 ממלאים את הסיר במים עד 1/2 הגובה של הסיר, מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה.
  • 7 מכניסים פנימה את הקציצות ומבשלים למשך כחצי שעה.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
כדאי להגיש על מצע של אורז.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.9% 19.1% 25.7% 47.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב