דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

39 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה (39 יחידות קרמבו תות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קרמבו תות ביתי
קרמבו עם מרנג תותי שדה
  • 1 שוטפים ומנקים את התותים מהעוקץ.
  • 2 טוחנים אותם לרוטב בבלנדר ומסננים.
  • 3 בקערה מערבבים חלבונים, סוכר, מים ומלח ומעלים על בן מארי (סיר עם מעט מים רותחים, מניחים את הקערה על הסיר כשהמים רותחים בלי שהקערה תיגע במים ומבשלים את התערובת עד קבלת תערובת חלקה. בודקים בעזרת שתי אצבעות שכל הסוכר נמס).
  • 4 מעבירים את תערובת החלבונים למיקסר ומקציפים. כשהקצף כבר כמעט לגמרי יציב מוסיפים את התותים.
  • 5 מקציפים עד לקבלת קצף יציב.
  • 6 מסדרים את העוגיות על רשת שיושבת על תבנית עם נייר אפייה על מנת לאסוף את שאריות השוקולד.
  • 7 מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם פיה חלקה ומזלפים גבעות על העוגיות.
  • 8 מכניסים לקירור של לפחות שעה.
  • 9 ממיסים את השוקולד ומוסיפים את השמן. מקררים לטמפרטורת החדר. בעזרת כף מצפים את הקרמבו. בודקים שהוא מצופה מכל הכיוונים ומכניסים לרבע שעה קירור.
  • 10 בתיאבון ובהצלחה חיוך

ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים. לא חייבים לצפות את הקרמבו בשוקולד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 28.6% 6.6% 64.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב