דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות אגוזים מושלגות לפסח
עוגיות אגוזים שבורות לפסח
  • 1 לטחון את האגוזים עם הסוכר במעבד המזון.
  • 2 להעביר את תערובת האגוזים בקערה, להוסיף את אבקת האפייה והביצים, ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 לשמן מעט את היד בשמן וליצור כדורים קטנים (לפעמים לאחר כמה כדורים נוצרת שכבה על כף היד שמקשה על הגילגול. רצוי לשטוף ידיים, לייבש אותן ולהמשיך לגלגל).
  • 4 לגלגל את הכדורים באבקת הסוכר.
  • 5 לסדר את העוגיות במרווחים של 2 ס"מ על תבנית עם נייר אפייה.
  • 6 לאפות בחום של 180 מעלות עד שהעוגיות נסדקות במשך כ- 20 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תוספות לבחירה לפי הטעם: קינמון ( 1/2 כפית), או הל טחון (1/4 כפית), או ציפורן (1/4 כפית), או גרידת לימון - מה שאוהבים. אפשר גם לא להוסיף תבלינים והן יוצאות נהדרות.

ציוד נדרש: מעבד מזון (מג`ימיקס).

המתכון באדיבות סיגל פרץ ברמר. את המתכון לעוגיות הטעימות שלפניכם קיבלתי מדודה שרה. העוגיות הן פרווה, יפות להגשה ומתאימות לחג הפסח, למימונה ולכל ימות השנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 44.6% 12% 43.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.81 (0.81 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב