מצרכים למתכון
27 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (כ- 27 כדורי שוקולד פרווה (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
כדורי שוקולד פרווה לאחר ארוחה בשרית
- 1 מכניסים את הפתיבר לבלנדר וטוחנים עד שנוצרים פירורים דקים (כל פעם כמות קטנה).
- 2 מעבירים לקערה קטנה, מוסיפים את נס הקפה, אבקת הקקאו והשוקולד צ`יפס, ומערבבים.
- 3 מרתיחים בסיר קטן את מיץ התפוזים, מכבים את האש, מוסיפים את הסוכר וממיסים אותו במיץ. מוסיפים לקערת הפתיבר את מיץ התפוזים וגם את המרגרינה המומסת ותמצית הוניל. מערבבים בעזרת הידיים עד שנוצרת עיסה נוחה לעבודה.
- 4 ב- 2 קערות קטנות נפרדות שמים את הקוקוס והסוכריות הצבעוניות.
- 5 יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בגודל פינג פונג, טובלים בסוכריות או בקוקוס ומעבירים למנג`טים.
- 6 שומרים בקירור. מתקבלים כדורי שוקולד פרווה טעימים במיוחד!
- 7 בתיאבון
ציוד נדרש: 27 מנג`טים.
מתאים לקינוח אחרי ה"על האש" של יום העצמאות. שיטת ההכנה כוללת גם המסה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.4% |
26.3% |
4% |
69.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב