דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות אם מוגש על ידי רינג)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קוסקוס וירקות קלויים
שילוב פחמימות וירקות
  • 1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומניחים את הירקות פרט לפלפלים, מזליפים מעל את שמן הזית וזורים את המלח הגס, מוסיפים את גבעול הרוזמרין ומעבירים לתנור החם עד שהירקות מתרככים, כ- 20 דקות.
  • 3 שמים את גרגירי הקוסקוס בקערה, מוסיפים מים רותחים בגובה הגרגירים, מוסיפים את כף שמן הקנולה (או התירס) וכפית מלח, מערבבים ועוטפים בניילון נצמד.
  • 4 מסירים את הניילון הנצמד לאחר 10 דקות ומפרידים את הגרגירים בעזרת מזלג.
  • 5 מוסיפים פנימה את הירקות, מיץ לימון וגרידת לימון, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד יוגורט.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה לעבור לקוסקוס מלא.

ציוד נדרש: רינג.

מספר מנות: אם בתפזורת - 5 מנות, אם בצורת הגשה על ידי רינג - 8-10 מנות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 14.4% 10.6% 66.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב