דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקס שוקולד מקורי וקל להכנה
הפתעת שוקולד בתוך הבורקס...
  • 1 מפשירים את בצק העלים ומניחים על משטח עבודה.
  • 2 מניחים במרכז כל ריבוע בצק אצבע שוקולד, סוגרים ומהדקים בעזרת האצבעות.
  • 3 מניחים בתבנית על נייר אפייה ומורחים ביצה טרופה.
  • 4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 15-20 דקות עד להשחמה קלה.
  • 5 מוציאים מהתנור, מצננים ומפזרים אבקת סוכר. הרי לכם בורקס שוקולד בפחות מחצי שעה!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אצבעות השוקלד חלביות... מי שרוצה להפוך את המתכון לפרווה יכול להשתמש בכמה קוביות של שוקולד מריר פרווה. אפשר להכניס להקפאה לאחר האפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 34.6% 9.1% 56.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב