דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 19 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טחינה
טחינה מהירה להכנה
  • 1 בקערה לשפוך את הטחינה הגולמית, להוסיף את המים לפי הצורך ולערבב.
  • 2 להוסיף את כל המצרכים הנוספים אל תערובת הטחינה, ולהמשיך לערבב (מומלץ ליישם את "הרעיון לשדרוג" בשלב זה).
  • 3 אם התערובת קשה מדי להוסיף עוד מים עד לרמת הסמיכות הרצויה.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאחר סחיטת הלימון מומלץ להוציא את הגרעינים ולהוסיף בכף את "בשר הלימון" לטחינה. עדיף להשתמש בפטרוזיליה טרייה ולא במיובשת.

המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי (שום, פטרוזיליה, מיץ לימון ותבלינים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 60.7% 24.4% 14.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.57 (1.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב