דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט בורגול ושקדים
סלט קל להכנה ובריא מאוד
  • 1 משרים את הבורגול הגס במים פושרים כחצי שעה, מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה.
  • 2 מוסיפים את הירק הקצוץ, המלח, הפלפל השחור, מיץ הלימון ושמן הזית.
  • 3 מערבבים היטב.
  • 4 מוסיפים את השקדים הפרוסים והקלויים, מערבבים קלות ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12% 38.9% 13% 36.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.79 (1.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב