מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט קל להכנה ובריא מאוד
- 1 משרים את הבורגול הגס במים פושרים כחצי שעה, מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה.
- 2 מוסיפים את הירק הקצוץ, המלח, הפלפל השחור, מיץ הלימון ושמן הזית.
- 3 מערבבים היטב.
- 4 מוסיפים את השקדים הפרוסים והקלויים, מערבבים קלות ומגישים.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12% |
38.9% |
13% |
36.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב