פוקצ`ה עם גבינת קשקבל עשירה בטעמים
1. מערבבים היטב את הקמח והמלח בקערה. מוסיפים 5 כפות שמן ואת השמרים ומתחילים לערבב במיקסר במהירות נמוכה, תוך כדי הוספה הדרגתית של המים.
2. ממשיכים לערבב עוד כדקה ומעלים בהדרגה את הלישה עד למהירות מקסימלית, וממשיכים כ- 3 דקות, עד לקבלת בצק אחיד.
3. יוצרים כדור, מניחים בקערה ומכסים במגבת/ניילון נצמד. מניחים באזור חם להתפחה כ- 35 דקות.
4. לאחר ההתפחה הראשונה, נועצים אצבעות בבצק על מנת להוציא את האוויר. מפרידים את הבצק ל- 6 כדורים, ומניחים להתפחה שנייה למשך כ- 20 דקות. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
5. בידיים מעצבים כל כדור למלבן/אליפסה בעובי של כחצי ס"מ. עבור כל פוקצ`ה, משמנים תבנית בכפית אחת של שמן זית (מתוך 12 כפיות השמן) ומניחים עליה את הפוקצ`ה.
6. בתנועות נעיצה, דוחפים את פרוסות הבצל, הזיתים והרוזמרין לתוך הפוקצ`ות. מפזרים את הקשקבל והמלח הגס, ומטפטפים את יתר השמן על הפוקצ`ות (עוד 6 כפיות - כפית לכל פוקצ`ה). מניחים מכוסה להתפחה אחרונה של כרבע שעה.
7. אופים את הפוקצ`ות כ- 20 דקות, עד להזהבה. מגישים חם.
8. בתיאבון