דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 280 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב ירוק
מנה ראשונה נהדרת על השולחן
  • 1 לחתוך את הכרוב השטוף לרצועות דקות.
  • 2 לפזר מעט מלח מעל הכרוב ולהשרות כחצי שעה להוצאת נוזלים.
  • 3 לסחוט מעט ולסדר את הכרוב בכלי הגשה נאה.
  • 4 לערבב בכלי נפרד רוטב סויה, חומץ, מלח ופלפל שחור. בשלב זה אפשר להוסיף גם את מיץ הלימון מי שאוהב ומעוניין.
  • 5 להמיס את הסוכר במים, להוסיף אל הרוטב ולבחוש.
  • 6 ליצוק את הרוטב מעל הכרוב ולערבב בקלילות לספיגת הטעמים.
  • 7 לקצוץ את עלי הפטרוזיליה ולפזר מעל הכרוב.
  • 8 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
אפשר להשתמש בתחליף סוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.6% 0.9% 12.5% 66%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב