דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה ראשונה נהדרת על השולחן

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 280 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הכרוב השטוף לרצועות דקות.
  • 2 לפזר מעט מלח מעל הכרוב ולהשרות כחצי שעה להוצאת נוזלים.
  • 3 לסחוט מעט ולסדר את הכרוב בכלי הגשה נאה.
  • 4 לערבב בכלי נפרד רוטב סויה, חומץ, מלח ופלפל שחור. בשלב זה אפשר להוסיף גם את מיץ הלימון מי שאוהב ומעוניין.
  • 5 להמיס את הסוכר במים, להוסיף אל הרוטב ולבחוש.
  • 6 ליצוק את הרוטב מעל הכרוב ולערבב בקלילות לספיגת הטעמים.
  • 7 לקצוץ את עלי הפטרוזיליה ולפזר מעל הכרוב.
  • 8 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
אפשר להשתמש בתחליף סוכר.
- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)9032
חלבונים (גרם)3.97 1.42
פחמימות (גרם)218
מתוכן סוכרים (גרם)13.33 4.76
שומנים (גרם)0.29 0.1
מתוכם שומן רווי (גרם)0.09 0.03
נתרן (מ"ג)553.48197.43
סיבים תזונתיים (גרם)6.56 2.34
מים (גרם)244.0487.05
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)26.919.6
ויטמין B (מ"ג)1.920.68
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.650.23
ויטמין B5 (מ"ג)0.560.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.320.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)115.9141.35
ויטמין C (מ"ג)100.2535.76
ויטמין E (מ"ג)0.420.15
ויטמין K (מק"ג)249.7489.09
סידן (מ"ג)108.0138.53
ברזל (מ"ג)1.440.51
מגנזיום (מ"ג)32.8711.73
זרחן (מ"ג)69.0224.62
אבץ (מ"ג)0.50.18
אשלגן (מ"ג)460.86164.4
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.6% 0.9% 12.5% 66%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?