דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 455 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרוסות קישואים בשמן זית ושום
תוספת קישואים מתובלים
  • 1 קולפים ושוטפים את הקישואים. פורסים לפרוסות בעובי של כ- 5-7 מ"מ ושמים בקערה גדולה.
  • 2 מוזגים את שמן הזית, מוסיפים את המלח, הפלפל והשום הכתוש.
  • 3 מערבבים היטב ומשהים לחצי שעה לפחות.
  • 4 מחממים סיר גדול או ווק. מעבירים את פרוסות הקישואים לווק/סיר, ומבשלים ללא מכסה תוך בחישה מדי פעם, עד שהקישואים מתרככים ונצרבים בדרגת הצריבה שאוהבים.
  • 5 מגישים חם או קר ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.5% 34.3% 9.1% 43.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.89 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב