דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רולדת תמרים ואגוזים
רולדת תמרים נהדרת לאירוח
  • 1 מערבבים יחד את המרגרינה, השמן, מיץ התפוזים, סוכר הוניל ואבקת הסוכר. מנפים את הקמח ואבקת האפייה יחד ומוסיפים בהדרגה. לשים עד שנוצר בצק אחיד (רצוי לא ללוש יותר מדי) ומחלקים ל- 4 כדורים. עוטפים בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעה.
  • 2 מערבבים היטב את מצרכי המלית יחד (חוץ מהאגוזים הקצוצים).
  • 3 מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני דק, מורחים רבע מתערובת התמרים, מפזרים מעל רבע מהאגוזים הקצוצים ומגלגלים לרולדה.
  • 4 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה וקורצים עוגיות (אין צורך להפריד ביניהן) בעזרת חותכן זיגזג או סכין (כ- 10 עוגיות מכל רולדה - תלוי בגודל שרוצים).
  • 5 אופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 20 דקות עד הזהבה. מצננים מעט ומפרידים בעזרת סכין.
  • 6 בוזקים אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 7 טעים ונמס בפה - בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 24% 6.8% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב