דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רולדת תמרים ואגוזים
רולדת תמרים ואגוזים
רולדת תמרים ואגוזים
רולדת תמרים נהדרת לאירוח

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים יחד את המרגרינה, השמן, מיץ התפוזים, סוכר הוניל ואבקת הסוכר. מנפים את הקמח ואבקת האפייה יחד ומוסיפים בהדרגה. לשים עד שנוצר בצק אחיד (רצוי לא ללוש יותר מדי) ומחלקים ל- 4 כדורים. עוטפים בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעה.
  • 2 מערבבים היטב את מצרכי המלית יחד (חוץ מהאגוזים הקצוצים).
  • 3 מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני דק, מורחים רבע מתערובת התמרים, מפזרים מעל רבע מהאגוזים הקצוצים ומגלגלים לרולדה.
  • 4 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה וקורצים עוגיות (אין צורך להפריד ביניהן) בעזרת חותכן זיגזג או סכין (כ- 10 עוגיות מכל רולדה - תלוי בגודל שרוצים).
  • 5 אופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 20 דקות עד הזהבה. מצננים מעט ומפרידים בעזרת סכין.
  • 6 בוזקים אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 7 טעים ונמס בפה - בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית הבצק במקרר.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)185390
חלבונים (גרם)2.48 5.24
פחמימות (גרם)2451
מתוכן סוכרים (גרם)1.6 3.38
שומנים (גרם)8.68 18.35
מתוכם שומן רווי (גרם)2.12 4.49
נתרן (מ"ג)17.5837.17
סיבים תזונתיים (גרם)0.86 1.83
מים (גרם)3.898.23
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.10.21
ויטמין B (מ"ג)0.290.61
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.48
ויטמין B5 (מ"ג)00.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.180.39
ויטמין C (מ"ג)0.681.43
ויטמין E (מ"ג)00.01
ויטמין K (מק"ג)0.020.05
סידן (מ"ג)0.851.8
ברזל (מ"ג)0.010.02
מגנזיום (מ"ג)0.180.38
זרחן (מ"ג)0.230.48
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)2.244.73
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 24% 6.8% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?