מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת נפלאה לארוחת שישי או ארוחת החג
- 1 מכינים את הקוסקוס ע"פ ההוראות שעל גבי האריזה.
- 2 מרתיחים את המים בסיר ומוסיפים את הסוכר החום והקינמון.
- 3 מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים, וממשיכים לבשל כ- 10-15 דקות עד שהרוטב נהיה סמיך ודביק. מכבים את הגז ומוסיפים את מיץ הלימון.
- 4 הצעת הגשה: מניחים את הקוסקוס בקערת הגשה ומסביב מפזרים את הפירות היבשים.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עלות משוערת 15 ₪
טיפ למתכון
אפשר גם לקצוץ את הפירות היבשים.
הפירות היבשים לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.7% |
8.9% |
9% |
76.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב