מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 265 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אוהבים צנוניות? הסלט הזה בשבילכם!, צילום: שרון אונגר
- 1 פורסים את הצנוניות דק ככל האפשר.
- 2 קוציצים את העירית דק דק.
- 3 מחממים מחבת וקולים את השקדים הפרוסים עד לגוון חום זהוב.
- 4 מערבבים את הצנוניות עם העירית והשקדים הקלויים בקערה, מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון והתבלינים, ומערבבים היטב. מתקבל סלט צנוניות קל להכנה ופשוט נהדר לאירוח.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
17.8% |
32.7% |
12.6% |
36.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב