דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט סלק מבושל
סלט סלק מיוחד וטעים
  • 1 לבשל סלקים קלופים במים עד להתרככות. להקפיד להשאיר אותם מוצקים. לצנן ולחתוך לקוביות.
  • 2 הכנת הרוטב: לערבב היטב ביחד רוטב סויה, שמן שומשום, מלח, פלפל שחור, סוכר, מיץ לימון, חומץ, צ`ילי וג`ינג`ר. הכי טוב לשים בצנצנת גדולה ולשקשק.
  • 3 בתוך קערה לערבב את הסלק עם הצימוקים (שחורים, מאורכים וקטנים), הפטרוזיליה והבצל הירוק.
  • 4 לצקת מעל את הרוטב. לתקן טעמים, לחכות חצי שעה, לפזר את תערובת הגרעינים מעל ולהגיש.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 17.1% 11.8% 62.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב