דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.06 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קונפי שום, תימין ותאנים
להיט על השולחן
  • 1 לאפות את כל המצרכים ביחד בחום של 90 מעלות בתנור בתבנית מכוסה (לא משנה איזו תבנית) למשך כ- 3 שעות.
  • 2 להסיר את המכסה, להגביר את החום ל- 130 מעלות ולשזף לגוון נאה.
  • 3 להיזהר לא לחרוך - יהיה טעם מר. לאוהבי החריף אפשר להוסיף חתיכת צ`ילי - תעשה לכם טוב. בתום האפייה יש לבדוק טעמים ולתקן תיבול במקרה הצורך.
  • 4 לשמור בצנצנת עם חתיכה אחת של דבלה אפויה בתחתית ועם עלי התימין. משביח תבשילים, מעולה למריחת פינוק על קרוסטיני, על פסטה, ירקות גבינות, אורז, תפוחי אדמה ובשר.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף גם עלי רוזמרין יבשים בשלב האפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 53.8% 6.2% 37.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.24 (1.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב