דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.36 ק"ג לכל המתכון

  • בצלים - 5 יחידות בינוניות - סה"כ (625 גרם)
    בצלים אדומים חתוכים לרבעים
  • קישוא זוקיני - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (654 גרם)
    זוקיני ארוכים חתוכים גס
  • שמן זית - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • מלח - קורט
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - קורט
    לפי הטעם
  • תימין - 4 גבעולים - סה"כ (4 גרם)
  • רוזמרין - 2 גבעולים - סה"כ (4 גרם)
  • גרידת לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (9 גרם)
    גרידת לימון מחצי לימון
  • דלעת ערמונים - 5 יחידות
    פרוסות לרוחב על קליפתן
  • עלי מרווה - 5 יחידות

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אנטיפסטי דלעת ערמונים ובצל אדום
אנטיפסטי שיקצור מחמאות רבים
  • 1 להניח בתבנית שטוחה את הירקות. את דלעת הערמונים לנקות מגרעינים. לגבי הזוקיני - או בייבי או ארוכים חצויים לאורכם.
  • 2 לפזר מעליהם עלים ותבלינים, לצקת שמן מעל ולאפות בחום בינוני כשעה.
  • 3 שדרוג אפשרי - לפזר מעל קליפת לימון מגוררת גירור עדין.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את דלעת הערמונים ואת עלי המרווה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.5% 31% 14% 45.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב