מצרכים למתכון
1.36 ק"ג לכל המתכון
- בצלים - 5 יחידות בינוניות - סה"כ (625 גרם)
- קישוא זוקיני - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (654 גרם)
- שמן זית - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- מלח - קורט
- פלפל שחור - קורט
- תימין - 4 גבעולים - סה"כ (4 גרם)
- רוזמרין - 2 גבעולים - סה"כ (4 גרם)
- גרידת לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (9 גרם)
- דלעת ערמונים - 5 יחידות
- עלי מרווה - 5 יחידות
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אנטיפסטי שיקצור מחמאות רבים
- 1 להניח בתבנית שטוחה את הירקות. את דלעת הערמונים לנקות מגרעינים. לגבי הזוקיני - או בייבי או ארוכים חצויים לאורכם.
- 2 לפזר מעליהם עלים ותבלינים, לצקת שמן מעל ולאפות בחום בינוני כשעה.
- 3 שדרוג אפשרי - לפזר מעל קליפת לימון מגוררת גירור עדין.
- 4 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את דלעת הערמונים ואת עלי המרווה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.5% |
31% |
14% |
45.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב