מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 185 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת ערב טעימה ומזינה
- 1 לבשל את הבורגול במים כמו אורז במשך 20 דקות (עם כף השמן המונע הידבקות והתבלינים). לכבות את האש ולהשאיר את הסיר עם מכסה כ- 10 דקות נוספות.
- 2 בסיר קטן בנפרד לקלות שקדים פרוסים, להוסיף חמוציות לא ממותקות ורוטב בוטנים בקארי ודבש, ולערבב היטב.
- 3 להגיש את הבורגול בתוספת השקדים והחמוציות.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם קלייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.6% |
13.9% |
10.4% |
63.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב