דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת ערב טעימה ומזינה

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 185 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הבורגול במים כמו אורז במשך 20 דקות (עם כף השמן המונע הידבקות והתבלינים). לכבות את האש ולהשאיר את הסיר עם מכסה כ- 10 דקות נוספות.
  • 2 בסיר קטן בנפרד לקלות שקדים פרוסים, להוסיף חמוציות לא ממותקות ורוטב בוטנים בקארי ודבש, ולערבב היטב.
  • 3 להגיש את הבורגול בתוספת השקדים והחמוציות.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם קלייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות Gili Dei

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)372201
חלבונים (גרם)9.57 5.17
פחמימות (גרם)5831
מתוכן סוכרים (גרם)0.22 0.12
שומנים (גרם)12.82 6.93
מתוכם שומן רווי (גרם)1.1 0.6
נתרן (מ"ג)443.97239.98
סיבים תזונתיים (גרם)11.55 6.24
מים (גרם)94.4651.06
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020.01
ויטמין B (מ"ג)3.461.87
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.03
ויטמין B3 (מ"ג)2.571.39
ויטמין B5 (מ"ג)0.520.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.180.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.637.37
ויטמין C (מ"ג)0.110.06
ויטמין E (מ"ג)0.040.02
ויטמין K (מק"ג)1.20.65
סידן (מ"ג)22.5512.19
ברזל (מ"ג)1.430.78
מגנזיום (מ"ג)83.7545.27
זרחן (מ"ג)151.0581.65
אבץ (מ"ג)0.990.54
אשלגן (מ"ג)214.51115.95
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.280.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.05
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.090.05

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.6% 13.9% 10.4% 63.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.