דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי מוס שוקולד קפה
האורחים יחשבו שקניתם פאי בקונדיטוריה
  • הכנת הבצק:
  • 1 לערבב את החמאה והסוכר, להוסיף את חלמון הביצה ושאר המצרכים היבשים, ולאחד לבצק.
  • 2 לשטח את הבצק בתבנית קפיצית ולהניח במקרר לכחצי שעה.
  • 3 לאפות את תחתית הבצק בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות עד להזהבה יפה. להניח בצד לקירור.
  • הכנת המוס:
  • 1 להמיס בקערה את השוקולד המריר והחמאה (אפשר במיקרוגל או בבן-מארי (סיר עם מים רותחים)). לערבב את הג`לטין עם המים ולהוסיף לשוקולד. להמשיך לחמם עוד כדקה.
  • 2 לטרוף את החלמונים היטב מעל בן-מארי למשך כמה דקות, לאחר מכן להוסיף את הברנדי (או ליקר הקפה) ונס הקפה. לערבב את החלמונים עם השוקולד לתערובת אחידה ולהניח בצד לקירור.
  • 3 להקציף את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף יציב, ולקפל את הקצף לתוך השוקולד.
  • הרכבת הפאי:
  • 1 לאחר שהבצק התקרר אפשר להרכיב את העוגה: לטפטף על הבצק את החלב, למזוג את תערובת השוקולד, ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות עד להתייצבות המוס.
  • 2 להקציף את השמנת עם אינסטנט הוניל ונס הקפה, ולקשט מעל המוס. להכין את הפאי יום או אפילו יומיים לפני ההגשה - פאי מוס שוקולד קפה מושלם לאירוח שתמיד קוצר מחמאות!
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית עגולה.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 47.7% 10.7% 41.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.91 (0.91 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב