מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה ביתית
- 1 מחממים מראש את התנור לחום של 150 מעלות.
- 2 מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצף נוקשה ויציב.
- 3 מערבבים בנפרד בקערה את כל מרכיבי תערובת הגבינה, מצרפים בתנועות עטיפה את קצף החלבונים ומעבירים את המסה אל תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ חד פעמית משומנת.
- 4 שמים תבנית עם מים חמים בתחתית התנור ואופים בתנור למשך כשעה וחצי. לכבות את התנור לאחר מכן ולהשאיר את העוגה בתנור עד שתתקרר.
- 5 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית חד פעמית בקוטר 26 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
17.9% |
24.4% |
57.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב