דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 320 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • יש לקלף את הצנון ולפרוס לפרוסות. פזרו על הצנון מלח, ערבבו והשהו ל-10 דקות. לאחר 10 דקות יש לסלק את הנוזלים שמפריש הצנון.
  • את התפוח והמלפפונים יש לחתוך לפרוסות.
  • ערבבו יחד את הצנון עם התפוח והמלפפונים.
  • יש לערבב בקערה את השמנת, מלח, פלפל ושמיר ולצקת על הסלט.
  • מומלץ להגיש קר.
  • בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם בצל קצוץ דק.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן פשוט להחליף את השמנת ביוגורט 1.5%.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 38.5% 10.2% 43.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.72 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב