דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 320 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • יש לקלף את הצנון ולפרוס לפרוסות. פזרו על הצנון מלח, ערבבו והשהו ל-10 דקות. לאחר 10 דקות יש לסלק את הנוזלים שמפריש הצנון.
  • את התפוח והמלפפונים יש לחתוך לפרוסות.
  • ערבבו יחד את הצנון עם התפוח והמלפפונים.
  • יש לערבב בקערה את השמנת, מלח, פלפל ושמיר ולצקת על הסלט.
  • מומלץ להגיש קר.
  • בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם בצל קצוץ דק.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן פשוט להחליף את השמנת ביוגורט 1.5%.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)21768
חלבונים (גרם)4.05 1.27
פחמימות (גרם)175
מתוכן סוכרים (גרם)7.87 2.46
שומנים (גרם)15.27 4.78
מתוכם שומן רווי (גרם)9.08 2.84
כולסטרול (מ"ג)53 16.59
נתרן (מ"ג)285.9989.51
סיבים תזונתיים (גרם)3.27 1.02
מים (גרם)203.4863.69
ויטמין A (מק"ג)4.991.56
ויטמין B (מ"ג)1.010.32
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.370.12
ויטמין B5 (מ"ג)0.380.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)31.59.86
ויטמין C (מ"ג)19.15.98
ויטמין E (מ"ג)0.10.03
ויטמין K (מק"ג)14.134.42
סידן (מ"ג)126.4439.57
ברזל (מ"ג)0.70.22
מגנזיום (מ"ג)22.356.99
זרחן (מ"ג)43.6913.67
אבץ (מ"ג)0.450.14
אשלגן (מ"ג)388.88121.71
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 38.5% 10.2% 43.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.72 (0.85 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.