דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
דלג לתוכן העמוד
גופן וקישורים
הגדלת טקסט
הקטנת טקסט
הדגש קישורים
צבעים
ניגודיות עדינה
ניגודיות רגילה
ניגודיות גבוהה
סמן העכבר
סמן גדול שחור
סמן רגיל
סמן גדול לבן
איפוס כל ההגדרות
צור קשר
הצהרת נגישות
סימון תזונתי
חסוך בדיו
יש לך הערות? זה המקום!
סלט פלפלים חי
תוספות
סוג המנה
מתחיל
דרגת קושי
מהיר מאוד
זמן הכנה
פרווה, כשר
כשרות
סלט הפלפלים של דניאל
דניאל
, פורסם ב-12.10.2010
מצרכים למתכון
(4 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה)
פטרוזיליה
-
2
שורש בינוני
-
סה"כ
(80 גרם)
שמן זית
-
3
כף
-
סה"כ
(30 מ"ל)
חומץ טבעי משומר 5%
-
כף
(10 מ"ל)
סוכר
-
כף גדושה
(17 גרם)
מלח עדין
-
כפית שטוחה
פלפל שחור
-
כפית שטוחה
פלפל ירוק
-
2
יחידה בינונית
-
סה"כ
(332 גרם)
פלפל אדום
-
2
יחידה בינונית
-
סה"כ
(370 גרם)
4 מנות/יחידות.
אופן הכנת המתכון
1. את הפלפל הירוק והגמבה חיתכו לרצועות והעבירו לקערה.
2. את הפטרוזיליה יש לקצוץ דק ולהוסיף.
3. ערבבו את כל שאר החומרים וצקו על הסלט.
4. יש לקרר לפני הגשה.
5. בתיאבון!
בריא מאוד ובעל ערך תזונתי רב!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף פלפל צהוב.
סימון תזונתי מלא למתכון
סימון תזונתי
למנה\יחידה
ל-100 גרם
קלוריות
(אנרגיה)
133
קלוריות
62 קלוריות
חלבונים
2
גרם
1 גרם
פחמימות
15
גרם
7 גרם
מתוכן
סוכרים
10
גרם
5 גרם
שומנים
8
גרם
4 גרם
מתוכם
שומן רווי
1
גרם
1 גרם
נתרן
896 מ"ג
422 מ"ג
סיבים תזונתיים
4
גרם
2 גרם
מים
181 גרם
85 גרם
ליקופן
0 מ"ג
0 מ"ג
ויטמין A
244 מק"ג
115 מק"ג
ויטמין B
(סה"כ)
3 מ"ג
1 מ"ג
ויטמין B1
0 מ"ג
0 מ"ג
ויטמין B2
0 מ"ג
0 מ"ג
ויטמין B3
2 מ"ג
1 מ"ג
ויטמין B5
1 מ"ג
0 מ"ג
ויטמין B6
1 מ"ג
0 מ"ג
חומצה פולית - ויטמין B9
81 מק"ג
38 מק"ג
ויטמין C
212 מ"ג
100 מ"ג
ויטמין E
2 מ"ג
1 מ"ג
ויטמין K
339 מק"ג
159 מק"ג
סידן
45 מ"ג
21 מ"ג
ברזל
2 מ"ג
1 מ"ג
מגנזיום
30 מ"ג
14 מ"ג
זרחן
53 מ"ג
25 מ"ג
אבץ
1 מ"ג
0 מ"ג
אשלגן
458 מ"ג
215 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות
0 גרם
0 גרם
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3
0 גרם
0 גרם
חומצה לינולאית-אומגה 6
0 גרם
0 גרם
חומצות שומן חד בלתי רוויות
0 גרם
0 גרם
חומצת שומן אולאית-אומגה 9
0 גרם
0 גרם
60
קלוריות
מרק אפונה
מרק אפונה יבשה טעים, בריא וקל להכנה - אחד המרקים האהובים ביותר בחורף