דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 195 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה ברוטב בשמל עם גבינות
הילדים מתים על זה
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ולסנן (ניתן להשתמש בכל פסטה שיש בבית אך עדיף עם פסטה פנה).
  • 2 בסיר להרתיח את השמנת והחלב, ולערבב. כשמתחיל לרתוח יש להוסיף את הקמח וישר לערבב היטב עד שהרוטב מסמיך.
  • 3 להוסיף את קוביות התיבול (ניתן להשתמש בבזיליקום טרי ובשום טרי לפי הטעם), לערבב ולהסיר מהאש.
  • 4 בקערה לערבב את הגבינות המגורדות, להוסיף את רוטב הבשמל הסמיך, להוסיף את הפסטה המוכנה ולערבב את הכל היטב.
  • 5 להניח בתבנית בינונית חד פעמית משומנת ולאפות בתנור למשך כ- 40 דקות בחום של 190 מעלות עד להשחמה.
  • 6 יש לקרר את הפשטידה לפחות שעה ואז להגיש.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בינונית חד פעמית.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32% 22.1% 45.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב