דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (10 שיפודי שקדי עגל)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שקדי עגל עם קוביות סלק ברוטב סילאן וצ`ילי
מנת פתיחה שתשדרג את הארוחה, צילום: יגאל לוי
  • 1 חותכים את השקדים לקוביות.
  • 2 מתבלים אותם במלח גס, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, צרור תימין ושמן זית, וצורבים אותם בגריל במחבת או בתנור עד לקבלת צבע זהוב.
  • 3 מערבבים את רוטב הצ`ילי עם רוטב הסילאן והשום.
  • 4 מבשלים את הסלק עד ריכוך מושלם.
  • 5 חותכים את הסלק לקוביות ומטבלים בקורט מלח וקורט פלפל שחור.
  • 6 סידור הצלחת: מניחים את הסלק במרכז הצלחת, עליו מניחים את שיפוד העגל ובוזקים את הרוטב על השיפוד ועל הצלחת.
  • 7 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: 10 יחידות שיפודי יקיטורי.

הערך התזונתי לא כולל את שקדי העגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 13% 3.7% 77.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב