דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרוסות חצילים ברוטב עגבניות
פיקנטי וטעים
  • 1 לפזר על פרוסות החציל בעובי 1 ס"מ כף שמן זית, להניח על נייר אפייה ולאפות בגריל כמה דקות מכל צד.
  • 2 הכנת הרוטב: בסיר שטוח לטגן בצל בכף שמן זית, להוסיף את שאר החומרים (שום, עגבניה, פלפלים, רסק ותבלינים), להוסיף מים ולבשל כ- 5 דקות.
  • 3 להוסיף את פרוסות החצילים ולבשל עוד כ- 10 דקות. 2 דקות לפני סיום הבישול לפזר את עלי הבזיליקום.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשרות נוספת לעשיית החצילים - טובלים בקמח וביצה ומטגנים בשמן. אני שיניתי כדי לחסוך בקלוריות... וגם כך יצא מעדן! טעים ליד חלה של שבת עם טחינה או חומוס.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.4% 18.4% 8.3% 60.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב