דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 453 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז מלא עם ירקות
אורז מלא צבעוני ובריא
  • 1 להשרות את האורז במשך כ- 12 שעות.
  • 2 לשטוף היטב ולסנן.
  • 3 לטגן את הבצל עד להזהבה עם 2 כפות שמן.
  • 4 להוסיף את הפלפלים והגזרים ולטגן כ- 5 דקות.
  • 5 להוסיף את האורז המסונן לסיר ולטגן כ- 3 דקות.
  • 6 להוסיף מים ותבלינים.
  • 7 להרתיח ולתקן את התיבול.
  • 8 לאחר הרתיחה להנמיך ללהבה נמוכה ולבשל עוד חצי שעה.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון והשרייה. זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית האורז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.7% 8.4% 8% 74.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב