דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 222 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל תחתיות ארטישוק ופול
תבשיל מרוקאי צמחוני
  • 1 מחממים את השמן בסיר שטוח ורחב, ומטגנים את תחתיות הארטישוק, הפול והפטריות כ- 5 דקות.
  • 2 מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 3 מוסיפים את התבלינים ומיץ הלימון, מערבבים וממשיכים בבישול לפחות כ- 30 דקות עד לצמצום הנוזלים. מתקבלת תוספת מרוקאית מושלמת לארוחה שכדאי לכם לאמץ!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ כתוספת לאורז.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.6% 13.2% 26.3% 43.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב