דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תבשיל תחתיות ארטישוק ופול
תבשיל תחתיות ארטישוק ופול
תבשיל מרוקאי צמחוני

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 222 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את השמן בסיר שטוח ורחב, ומטגנים את תחתיות הארטישוק, הפול והפטריות כ- 5 דקות.
  • 2 מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 3 מוסיפים את התבלינים ומיץ הלימון, מערבבים וממשיכים בבישול לפחות כ- 30 דקות עד לצמצום הנוזלים. מתקבלת תוספת מרוקאית מושלמת לארוחה שכדאי לכם לאמץ!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ כתוספת לאורז.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)7132
חלבונים (גרם)5.44 2.45
פחמימות (גרם)94
מתוכן סוכרים (גרם)0.12 0.05
שומנים (גרם)2.73 1.23
מתוכם שומן רווי (גרם)0.37 0.17
נתרן (מ"ג)597.07268.8
סיבים תזונתיים (גרם)3.42 1.54
מים (גרם)63.4428.56
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.180.08
ויטמין B (מק"ג)71.0531.99
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.760.34
ויטמין C (מ"ג)1.930.87
ויטמין E (מ"ג)0.030.01
ויטמין K (מק"ג)0.30.13
סידן (מ"ג)5.772.6
ברזל (מ"ג)0.420.19
מגנזיום (מ"ג)2.971.34
זרחן (מ"ג)3.051.37
אבץ (מ"ג)0.050.02
אשלגן (מ"ג)25.4511.46
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.6% 13.2% 26.3% 43.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.