גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | תחתיות ארטישוק במילוי בשר |
14 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (14 יחידות)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 147 | 95 |
חלבונים (גרם) | 12.81 | 8.26 |
פחמימות (גרם) | 8 | 5 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.7 | 0.45 |
שומנים (גרם) | 7.72 | 4.98 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.51 | 0.98 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 42.62 | 27.48 |
נתרן (מ"ג) | 531.64 | 342.83 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.5 | 1.61 |
מים (גרם) | 57.08 | 36.81 |
ליקופן (מ"ג) | 0.75 | 0.48 |
ויטמין A (מק"ג) | 46.82 | 30.19 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.06 | 1.97 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.03 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.09 | 0.06 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.37 | 1.53 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.36 | 0.23 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.18 | 0.12 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 20.1 | 12.96 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.92 | 0.59 |
ויטמין C (מ"ג) | 16.49 | 10.64 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.08 | 0.05 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.38 | 0.24 |
ויטמין K (מק"ג) | 134.38 | 86.66 |
סידן (מ"ג) | 23.72 | 15.29 |
ברזל (מ"ג) | 1.85 | 1.19 |
מגנזיום (מ"ג) | 15.13 | 9.76 |
זרחן (מ"ג) | 93.98 | 60.6 |
אבץ (מ"ג) | 2.48 | 1.6 |
אשלגן (מ"ג) | 234.17 | 151 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.1 | 0.07 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.09 | 0.06 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.18 | 0.12 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.17 | 0.11 |