גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | תחתיות ארטישוק במילוי בשר |
14 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (14 יחידות)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 147 | 95 |
| חלבונים (גרם) | 12.81 | 8.26 |
| פחמימות (גרם) | 8 | 5 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 0.7 | 0.45 |
| שומנים (גרם) | 7.72 | 4.98 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.51 | 0.98 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
| כולסטרול (מ"ג) | 42.62 | 27.48 |
| נתרן (מ"ג) | 531.64 | 342.83 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 2.5 | 1.61 |
| מים (גרם) | 57.08 | 36.81 |
| ליקופן (מ"ג) | 0.75 | 0.48 |
| ויטמין A (מק"ג) | 46.82 | 30.19 |
| ויטמין B (מ"ג) | 3.06 | 1.97 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.03 | 0.02 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.09 | 0.06 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 2.37 | 1.53 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.36 | 0.23 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.18 | 0.12 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 20.1 | 12.96 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 0.92 | 0.59 |
| ויטמין C (מ"ג) | 16.49 | 10.64 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.08 | 0.05 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.38 | 0.24 |
| ויטמין K (מק"ג) | 134.38 | 86.66 |
| סידן (מ"ג) | 23.72 | 15.29 |
| ברזל (מ"ג) | 1.85 | 1.19 |
| מגנזיום (מ"ג) | 15.13 | 9.76 |
| זרחן (מ"ג) | 93.98 | 60.6 |
| אבץ (מ"ג) | 2.48 | 1.6 |
| אשלגן (מ"ג) | 234.17 | 151 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.1 | 0.07 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.09 | 0.06 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.18 | 0.12 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.17 | 0.11 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם