דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 234 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קינוח תפוחים אישי
קינוח מהיר על בסיס תפוחי עץ
  • 1 מערבבים את האגוזים, השקדים והבוטנים עם כרבע כוס סוכר וכחצי כפית קינמון.
  • 2 קולפים ומגררים את תפוחי העץ, מוסיפים מעט קינמון ובמידת הצורך מעט סוכר.
  • 3 במידה ורוצים מוסיפים חמוציות/צימוקים.
  • 4 מחלקים לכלים אישיים.
  • 5 מפזרים מלמעלה את תערובת האגוזים.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20-30 דקות, עד לקבלת צבע זהוב.
  • 7 מגישים חם או קר - מומלץ בליווי גלידה.
  • 8 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 הכמויות ניתנות לשינוי - יותר או פחות סוכר/קינמון.
  • 2 אפשר להוסיף מעט ציפורן טחון.
  • 3 אפשר להשתמש בתחליף סוכר לסוכרתיים.
  • 4 סוגי האגוזים ניתנים לשינוי לפי הטעם.
טיפ למתכון
אפשרויות להוספה - חמוציות, צימוקים מושרים ביין או ליקר.

אפשר לאפות בתבניות אישיות חד פעמיות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 30.1% 10.6% 50.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב