מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת חמה מומלצת לארוחה
- 1 שולקים את השעועית במים רותחים כ- 10 דקות, מוציאים למסננת ושוטפים במים קרים.
- 2 כשמסננים אפשר להכין קערת מים קרים עם קוביות קרח ולהניח את השעועית לכמה דקות במים הקרים. השעועית תישאר ירוקה.
- 3 בווק מניחים את שמן הזית, מחממים מעט, מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים, מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור ומערבבים.
- 4 מוסיפים את השעועית המסוננת, מוסיפים את רוטב הסויה והסוכר, מערבבים ומבשלים כ- 7 דקות.
- 5 קולים מעט את השומשום ללא שמן כדקה ומוסיפים לשעועית.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף שקדים קלויים או אגוזי מלך.
ציוד נדרש: ווק להקפצה או מחבת רגילה.
התבלינים, רוטב הסויה והשומשום במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.1% |
24.5% |
15% |
53.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב