מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 349 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מטבוחה בשילוב חצילים
- 1 מקלפים את החצילים וחותכים לקוביות.
- 2 שמים את העגבניות במים רותחים למספר דקות, מוציאים ומקלפים.
- 3 חותכים את העגבניות לקוביות.
- 4 לתוך סיר גדול מכניסים את החצילים והעגבניות, ומבשלים על אש בינונית כרבע שעה עד שהעגבניות מפרישות נוזלים והכל הופך לעיסה.
- 5 מוסיפים את שיני השום, הפפריקה המתוקה, הפלפלים החריפים, המלח והשמן.
- 6 מבשלים על אש בינונית-נמוכה כשעה עד שרוב הנוזלים מתאדים.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.2% |
24.5% |
9.9% |
54.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב